Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
178 commentaren van in totaal 178 beoordelingen

Service

9

Dhr M. Aardse 13/09/2018

Zeer fijne garage waar je perfect wordt geholpen.

Verkoop

10

Tomas van Leeuwen (Voorburg) 12/09/2018

Lexus Den Haag is 100% premium. Echt een ervaring Opzich. Keurige verkopers, uiterst professionele showroom en houding van het personeel, bij Lexus Den Haag voel je je als klant welkom en gewaardeerd. Daar kunnen de omringende collega’s een hele hoop van leren! Wij zijn volledig om, Lexus Den Haag is here to stay!

Service

8

Ed Izeren (Den Haag) 29/08/2018

Gewoon goed

Service

9

Guido Distelbrink (Santpoort-Noord) 22/08/2018

Lexus gaat meer dan serieus om met opmerkingen van de klant! Superservice!

Service

10

Lodewijk van der Grinten (Den Haag) 15/08/2018

Uitstekende service, op werkelijk alle vlakken. Bijzonder vriendelijk, efficiënt en correct personeel. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen.

Service

8

Gerard Straten (Den Haag) 08/08/2018

Prima auto met goede service

Service

10

Fam Put - Nieuwenbroek (Roelofarendsveen) 01/08/2018

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij de aankoop van onze Lexus.

Service

9

L.P. Groothuizen (Den Haag) 25/07/2018

kort telefoontje voor afspraak, afspraken zijn prima nagekomen. ook nog een melding gehad over komende remmen reparatie over ca 5000 km. vind ik prettig.

Service

10

Stephan van Kleef (Zoetermeer) 25/07/2018

De service die het personeel geeft is uitstekend. Ze zijn deskundig. Alles is volgens de gemaakte afspraak gegegeld.

Service

7

Frans Hilkens 18/07/2018

Als ik vraag om een kwart liter minder olie dan standaard zodat ik zeker weet dat er niet teveel olie in komt bij de verversing, daarmee heb ik ooit slechte ervaring gehad bij een andere auto, dan verwacht ik dat dat ook gebeurt. Helaas is dit niet het geval.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.