Toon beoordeling voor
242 commentaren van in totaal 242 beoordelingen

Service

8

j ten cate (den haag) 17/07/2019

bijzonder klantgerichte instelling. je voelt je welkom, geen verrassingen. alsof je voor je plezier je auto afgeeft voor een onderhoudsbeurt.

Service

7

P. Heinen (Den Haag) 04/07/2019

Let op! De kleur van de rode loper begint een beetje te verbleken.

Service

9

Bert Kemner 28/06/2019

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie begeleiding tijdens het gehele aankoopproces.

Service

10

Harry de Bruijn (Schiedam) 19/06/2019

Lexus Den Haag heeft natuurlijk mooie kwalitatief goede auto's. Wat ik met name waardeer is het meedenken van het personeel en me zo adviseren dat ik ook daadwerkelijk tevreden tot aankoop ben overgegaan en nu zeer tevreden rond rij!

Service

9

ABJ Heijblom (Vlaardingen) 14/06/2019

De service van het bedrijf, de behulpzaamheid van het personeel spreken mij zeer aan. Voor mij is deze dealer een Top.

Service

9

Dhr. B. Jansen (Zoetermeer) 14/06/2019

Op een vriendelijke wijze wordt altijd met de client mee gedacht.Je merkt dat iedereen erg zijn best voor je doet.

Service

9

Michiel Van Wolferen (Wassenaar ) 14/06/2019

Lexus Den Haag is op en top Hospitality. Goede service en betrouwbaar. Daarbij is het een fantastisch merk waar ik vol trots in rijd.

Service

10

Stephan van Kleef (Zoetermeer) 14/06/2019

Ze behandelen je met respect. Je wordt daar echt nog als klant behandeld.

Service

10

E. Krul (Monster) 12/06/2019

Een zeer nette, duidelijke en vriendelijke receptie!

Service

10

M.A. Bes (Alphen aan den Rijn) 07/06/2019

Altijd goede service, vriendelijk personeel, lekkere koffie en prima vervangend vervoer. Een van de belangrijkste redenen dat ik graag Lexus rij is o.a. deze service.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.