Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
169 commentaren van in totaal 169 beoordelingen

Service

7

Frans Hilkens 18/07/2018

Als ik vraag om een kwart liter minder olie dan standaard zodat ik zeker weet dat er niet teveel olie in komt bij de verversing, daarmee heb ik ooit slechte ervaring gehad bij een andere auto, dan verwacht ik dat dat ook gebeurt. Helaas is dit niet het geval.

Service

10

Jan M. van Dijk (De Lier) 18/07/2018

Omdat er een prettige gesprekspartner aan de lijn is. Een fout maken is menselijk

Service

9

Chris (Delft) 12/07/2018

Alles is altijd perfect naar wens. Bij de receptie altijd erg netjes te woord gestaan. Een negen, er is altijd ruimte om nog beter te worden.

Service

10

J Hogenboom (Warmond) 12/07/2018

prima

Verkoop

9

R van Egmond (Delfgauw) 12/07/2018

Zeer goede service bereidheid , correctheid, goede productkennis. Kundige dealer.

Service

10

Hendrik (Den haag) 11/07/2018

Bijzondere professionele benadering. Bij extra werk een oplossende opstelling wat mij comfort gaf. Prima en anders dan ik gewend ben.

Service

8

A.C. van Soldt (Den Haag) 09/07/2018

Goede service

Service

8

Dhr.t.jarbandhan 09/07/2018

Omdat ik redelijk tevreden ben

Service

8

jc scholtes (alphen a/d rijn) 03/07/2018

prima service en advies

Service

5

Tim (Haarlem) 27/06/2018

Er wordt geen gehoor gegeven aan de gebrekken die de klant aangeeft bij het maken van een afspraak.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.