Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
107 commentaren van in totaal 107 beoordelingen

Service

9

Willem grapendaal (Wijk aan zee) 23/11/2017

Prima service en heel fijn personeel.

Verkoop

10

Joop Tobeas (Leidschendam ) 22/11/2017

Onlangs kocht ik Zamen met mijn vrouw een nieuwe Lexus, zelf was ik Nooit eerder binnen gestapt bij de Lexus.Op het eerste gezicht een mooi autobedrijf maar al snel bleek er meer te zijn, de ervaring en niveau van service bij Lexus is vele malen hoger als dat van andere bedrijven en merken ik voelde mijzelf er meteen erg goed bij.Dit heeft er toe geleid dat ik enkele weken na aankoop van de nieuwe auto voor mijn vrouw ook een nieuwe Lexus heb gekocht.Ik rij nu ook zelf met veel plezier in mijn nieuwe Lexus RC en ben erg blij met de keuze voor Lexus Den Haag. Dank voor de goede zorgen tijden het uitzoeken van de juiste Lexus.

Verkoop

9

Ton Kroon (Den Haag) 22/11/2017

Lexus Den Haag geeft je de indruk dat ze je als klant echt waarderen en proberen je met alles in de watten te leggen (hetgeen bij de concurrenten niet altijd het geval is).

Verkoop

10

Anoniem 21/11/2017

Mooie nieuwe showroom, goede en snelle service en locatie is gemakkelijk bereikbaar

Verkoop

10

Anoniem 21/11/2017

Vriendelijk en meedenkend, goede service.

Verkoop

10

Sharvin Ramdjas (Zoetermeer) 16/11/2017

ik geef ze een dikke 11, service SUPER!!!! goed geholpen verkoper is een toffe kerel!!! ik ben helemaal super tevreden over Lexus Den-Haag!!!

Service

10

G.J. van den Toorn (Zoetermeer) 02/11/2017

Qua service kan ik van een autodealer niet meer verwachten dan wat Lexus Den Haag mij biedt. Alle aspecten van de dienstverlening rond het onderhoud van mijn auto zijn prima in orde en dat nu al vele jaren achtereen. Alleen het gratis aanbieden van een nieuwe auto kan mijn verwachtingen nog overtreffen ;-)De kwaliteit van de Lexus auto's en het daarmee samenhangende, gunstige tarief voor het onderhoud van mijn auto draagt natuurlijk ook bij aan mijn tevredenheid.

Service

9

Ben.Krabbendam (Schiedam) 01/11/2017

Alles netjes op tijd,volgens afspraak.Auto schoon afgeleverd.Duidelijke Uitleg op vragen.

Service

10

hugo van wezel (wassenaar) 01/11/2017

De service, benadering, communicatie alsook de uitgevoerde werkzaamheden zijn in mijn beleven uitstekend.Het contact is eveneens uitstekend.

Verkoop

10

Anoniem 25/10/2017

Zoals eerder aangegeven netjes, beleefd en niet opdringerd.

Toon meer