Toon beoordeling voor
252 commentaren van in totaal 252 beoordelingen

Verkoop

9

Daan Monster (Valkenburg) 20/09/2019

Het was een erg fijne ervaring.

Verkoop

10

Mevr. Esseboom 20/09/2019

Aandacht en tijd voor de klant met uitstekende advisering.

Verkoop

10

Simon Heijne (Wateringen) 20/09/2019

Fijn geholpen en ook voor in de toekomst een prettige locatie voor het onderhoud van de auto.

Verkoop

9

Kees Wisse (Ter Aar) 03/09/2019

Vriendelijk en mooie showroom

Service

10

J.P.C. Dekker (Zoetermeer) 21/08/2019

Uitstekende dealer. Zeer prettige en correcte medewerkers. Red carpet treatment in optima forma!

Verkoop

9

Afshin Hamzei (Den Haag) 14/08/2019

Lexus is a great car and I am very satisfied with the dealer.I just wish if Lexus app would work on my phone in Netherlands.

Service

10

Jos Ramekers (Zoetermeer) 14/08/2019

Deskundig

Service

10

Klaas Kruithof (Zoetermeer) 14/08/2019

Ik ben in alle opzichten meer dan tevreden over Lexus Den Haag .

Service

10

Dhr Gerrmann (Wassenaar) 07/08/2019

De service van Lexus Den Haag blijkt keer op keer weer van zeer hoog niveau. Je voelt je zeer welkom als klant en krijgt het gevoel dat men alles doet om je tevreden te stellen. Uitzonderlijk in deze branche

Verkoop

8

Ino van der Zijden (Wateringen) 07/08/2019

Wij zijn uitermate tevreden over de gehele afhandeling . Een minpuntje was in het begin de miscommunicatie over afleveringsdatum.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.