Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
192 commentaren van in totaal 192 beoordelingen

Service

9

Dhr. Lemmens 14/11/2018

Goede service en een correcte benadering van de klant. Geen overdreven commerciële benadering waardoor de medewerkers ook oprecht overkomen.

Service

9

M Elbers 14/11/2018

Klantvriendelijk ontvangen, je voelt je gelijk thuis.

Service

10

Theo Pfeifer 14/11/2018

Prima en behulpzame mensen+ uitstekende auto= aanbevelingswaardig.

Service

10

Jeremy Staverman 09/11/2018

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en over hoe mijn auto behandeld wordt. Ik heb geen enkele aanmerking vandaar het cijfer 10.

Service

10

Aart Prinsen (Den Haag) 02/11/2018

Vriendelijk en bekwaam personeel.

Service

10

Fam Wheelhouse 02/11/2018

Het is een Prima service van begin tot einde. V.I.P. behandeling; een echte aanrader!

Verkoop

9

A. van der Drift 29/10/2018

Lexus Den Haag krijgt van mij een 9 vanwege de kwaliteit van het onderhoud van mijn Lexus in een lange reeks van jaren bij de werkplaats. De service adviseur van Lexus is hierbij een cruciale (en m.i. onmisbare) schakel tussen de klant en de organisatie. Ik hoop in de komende jaren op een zelfde voortzetting.

Service

10

H Carvalho (Voorburg) 29/10/2018

Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam!

Service

9

Willem grapendaal (Wijk aan zee) 29/10/2018

Prima service en een fijne relatie.

Service

10

mw Wooning 05/10/2018

Prettige ontvangst. Super service, schone prettige omgeving. Nooit bij een andete dealer zo een prettige ervaring gehad. Zou een van de redenen zijn altijd lexus te blijven rijden.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.