Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
90 commentaren van in totaal 90 beoordelingen

Service

10

Anoniem 07/09/2017

Onderhoud goed uitgevoerd, haal en breng is fantastisch.

Verkoop

8

Anoniem 06/09/2017

nette mensen en aardig

Service

10

Dhr. A.J.Mensink (Katwijk) 06/09/2017

ik rij nu 2 jaar Lexus en ben niet alleen tevreden over de auto maar ook de dealer (keurig geholpen en altijd correct)

Service

9

Kees van Deutekom (Wassenaar) 01/09/2017

Ik had gebruik kunnen maken van de "red carpet treatment" maar aangezien ik graag bij deze dealer langskom heb ik dat niet gedaan.Je kan je dan op de hoogte stellen van de laatste Lexus producten, een paar vragen stellen aan de vriendelijke receptionist en een kopje koffie drinken met de verkoper.

Service

9

M. van Oosten 31/08/2017

Vriendelijk, eficient, adequaat en vooraf duidelijkheid over de kosten.

Verkoop

0

Paul Rek (Rotterdam) 30/08/2017

Lexus probeert een luxe segment neer te zetten, maar faalt jammerlijk in alle aspecten van de service die bij zo'n segment hoort. De geleverde auto is fantastisch en ik zou er zo weer eentje kopen. Helaas is het gehele proces van bestellen tot levering een groot drama en dit ligt niet zo zeer aan de betrokken individuen, maar zeer slechte management en organisatie. Lexus spreekt over "rode loper behanding", maar het blijkt een slipperig modderpad te zijn. Volgende keer toch maar terug naar Toyota...?

Service

8

j d stroes (voorschoten) 28/08/2017

goede service en een eerlijke prognose over evt. kosten.

Verkoop

10

Dhr. B. de Vlieger (Alphen aan den Rijn) 09/08/2017

De diverse onderdelen van het bedrijf [ receptie, verkoop en onderhoud ] maken een uiterst klantvriendelijke, betrokken en deskundige indruk. Ik voel me thuis als klant van het bedrijf !!!

Service

10

Hr F.Schimmel (Zoeterwoude) 09/08/2017

Receptie: klantvriendelijk,service gericht heel prettig. Mensen van de garage kundig en prettig in de omgang.Service en hulp grandioos!

Service

10

dhr D Batenburg (Westland) 02/08/2017

zeer goede service , en niet overdreven duur .en zeer klant gericht .

Toon meer